Verkeersrecht

Gedagvaard voor de Politierechtbank? Een ongeval veroorzaakt dan wel slachtoffer van een verkeersongeval? Laat u verdedigen door een gespecialiseerde advocaat!

Wij helpen u graag bij  de afhandeling van een verkeersongeval, evenals uw strafrechtelijke verdediging voor de politierechtbank voor alle verkeersinbreuken, o.a. snelheidsovertredingen, vluchtmisdrijven, alcoholintoxicatie, dronkenschap, onopzettelijke slagen of verwondingen ten gevolge van een verkeersongeval.

Ook bij uw burgerlijke belangen als burgerlijke partij of slachtoffer van  een ongeval staan wij u bij met raad en daad.

WEETJE: De kans is groot dat u in uw autoverzekeringspolis een rechtsbijstandsverzekering is opgenomen. Op basis van deze verzekering kan u zich gratis laten bijstaan door een advocaat naar keuze, handig toch?!

Eerste oriënterend advies gratis.

Advocatenkantoor Inge Borré

‘Betrokken, bevlogen, betrouwbaar’.

Advocatenkantoor Inge Borré is het kantoor voor de kritische ondernemer en particulier, gevestigd in het hartje van de Kempen (Geel).

Enerzijds richt het advocatenkantoor zich toe op de dienstverlening voor bedrijven en dit in ruime zin: contracten, advies, incasso, aansprakelijkheidsrecht evenals legal interim management.

Anderzijds worden alledaagse particulier belangen hoog in het vaandel gedragen (personen& familierecht, aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht).