Advocaten

Advocaten

‘No nonsense’ & ‘to the point’ met kennis van zaken.

Inge Borré

Advocaat Inge Borré

‘Betrokken, bevlogen, betrouwbaar’.

Inge Borré werd geboren op 20 december 1985 als middelste telg van een Kempens ondernemersgezin van maar liefst 7 kinderen.

Tijdens haar middelbare studies op het St.Dimpnacollege te Geel was zij vastberaden om de studies Rechten aan te vatten.

In 2010 haalde zij in die zin haar diploma Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen met een bijzondere specialisatie ondernemingsrecht.

Vooreerst ging zij aan de slag als Credit Officer op de afdeling invorderingen bij BNP Paribas Fortis te Antwerpen (Meir).

Evenwel werd de verleiding voor het balieleven haar al snel te groot.

In januari 2011 ging zij aan de slag bij het advocatenkantoor Janssen&Arnauts-Smeets te Herselt (Inmiddels: Rubicon-Advocaten) en is zij verbonden aan de Balie van Turnhout (Inmiddels: Balie Antwerpen).

Na 4,5 jaar een ruime ervaring te hebben opgedaan en dit binnen verscheidene rechtsgebieden, doch in het bijzonder in het personen-en familierecht, sloeg zij in juni 2015 haar juridische vleugels uit en werd Advocatenkantoor Inge Borré opgericht.

In 2016 haalde Inge Borré de titel van ‘Jeugdadvocaat’ na het volgen van de hieraan verbonden bijzondere opleiding via de Orde van Vlaamse Balies. In 2018 zal zij tevens de opleiding familiaal bemiddelaar aanvatten m.o.o. een alternatieve geschillenbeslechting inzake het personen-en familierecht.

Inge Borré stelt het belang van haar cliënten voorop en hecht aan een goede verstandhouding, persoonlijk contact en goede bereikbaarheid.

Inge Borré wordt in haar werk getypeerd als een betrouwbaar en doortastend advocaat. Zij is geen ‘negen tot vijf’ advocaat en heeft een praktische benadering met het oog op het best haalbare resultaat.