Familiale Bemiddeling

Familiale conflicten, een echtscheiding of breuk zijn vaak zeer pijnlijk en ingrijpend.

Niet alleen stellen er zich materiële en financiële vraagstukken, veelal is het een zeer emotioneel en onzeker gebeuren.

Aan de hand van familiale bemiddeling kan voornoemd leed echter aan banden worden gelegd door in onderling overleg en met respect voor elkaar een goede regeling te benaarstigen.

Tijdens de familiale bemiddeling wordt rekening gehouden met de behoeften en belangen van alle betrokken partijen. Duidelijke afspraken zijn hierbij noodzakelijk.

Familiale bemiddeling vormt het perfecte alternatief voor een kostelijke aanslepende gerechtelijke procedure. Daarenboven verloopt alles in een serene sfeer hetgeen elke partij/belanghebbende ten goede komt.

De familiale bemiddelaar kan worden gecontacteerd door 1 of meerdere partijen samen, dan wel worden aangesteld door de Familierechter.

Eerste oriënterend advies gratis.

Advocatenkantoor Inge Borré

‘Betrokken, bevlogen, betrouwbaar’.

Advocatenkantoor Inge Borré is het kantoor voor de kritische ondernemer en particulier, gevestigd in het hartje van de Kempen (Geel).

Enerzijds richt het advocatenkantoor zich toe op de dienstverlening voor bedrijven en dit in ruime zin: contracten, advies, incasso, aansprakelijkheidsrecht evenals legal interim management.

Anderzijds worden alledaagse particulier belangen hoog in het vaandel gedragen (personen& familierecht, aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht).